Završila je plesnu akademiju koja traje 7 godina i sada je odissi plesačica tradicionalnog indijskog plesa

Antonija obožava putovanja i različite avanture, a roditelji su od njene 14. godine navikli na njenu odsutnost jer je tad otišla u Split u glazbenu školu. Nije im bilo iznenađenje ni kada je ova akademska profesorica klarineta odlučila napustiti posao u školi i odseliti u Indiju, kako bi ondje mogla pohađati plesnu akademiju. 

 

 „Mene si uspjela očarati i kupiti, cijelo vrijeme sam te s punom pažnjom gledao. Jako mi se sviđa način na koji se krećeš, drugačije mi je i egzotično. Ono što me fascinira su okreti, kad ih radiš malo visiš na leđima i to je uvijek puno teže napraviti jer je izvan balansa. Ne znam je li to stvarno tako treba biti, fora je izgledalo i još uvijek u nekoj kontroli. Tako da je to meni bilo neobično, čak mi je neugodno koliko me to emotivno obuzelo“, rekao je Davor.

„Donijela si nam dašak tog pravog indijskog plesa, tradicije. Ja sam imala dojam da sam, na neki način, sad tamo. Malo sam s tobom otputovala pa hvala ti na tome“, komentirala je Maja. „Ja sam bio u Indiji i gledao sam u kazalištu plesače, bilo ih je puno i onda kasnije počneš shvaćati tko je bolji i tko je lošiji – ali su oni svi prema vama amateri“, rekao je Janko.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju