Jedna od najvećih prednosti bit će joj snalaženje u vodi.

Antonia se od malih nogu bavi umjetničkim plivanjem, a u njezine 24 godine života okušala se u brojnim sportovima kao što su ples i boks. Trenutno sudjeluje u obuci plivača na zagrebačkim bazenima, a povremeno radi i kao model. Direktna je i nema problema s konfliktima. Zna što je čeka u Survivoru i spremna je na sve. Jedna od najvećih prednosti bit će joj snalaženje u vodi u kojoj se, tvrdi, kreće bolje nego na kopnu. Za sebe kaže da je vesela, otvorena, snalažljiva, direktna, komunikativna, uporna i promišljena, a najveći strah predstavljaju joj zmije i morski psi.

Antonia se ne želi štedjeti kada su u pitanju nova iskustva, pa je tako i odluka za prijavu u show došla sasvim spontano. Nakon što joj je prijatelj otkrio da se prijavio u Survivor, ona se i sama odlučila na taj korak. 

„Još sam odmalena pratila show i uvijek sam htjela biti dio toga. Sve mi je bilo jako fora i zanimljivo, a prošlogodišnju sezonu sam pratila koliko sam mogla. Sviđa mi se na čemu je naglasak u showu, a to je natjecanje sportske prirode uz, naravno, uvjete preživljavanja… Veselim se jako ekipi, nadam se da ćemo se slagati i naučiti komunicirati sve što možemo“, poručuje Antonia.

Zabavno-natjecateljski show 'Survivor' 6. ožujka se vraća na male ekrane! Ljubitelji adrenalina, napetosti, zabave i natjecanja prepunog sportskih elemenata ovog će proljeća na Novoj TV uživati u novoj sezoni koja garantira veliko uzbuđenje.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju