"Ne vjerujem da će mi ovo dat' jer sam toliko dobra u tome"

Antonia Dora Pleško odrasla je na pozornici, najprije kazališnoj, a kasnije i glazbenoj pa joj ni pjevanje ni ples ni gluma nisu strani. To će joj svakako pomoći u ulozi natjecateljice omiljenog zabavnog showa "Tvoje lice zvuči poznato". Antonia Dora kao najveći izazov izdvaja transformaciju u muške izvođače. Da joj imitiranje ženskih izvođačica ide od ruke pokazala je u videu oponašajući našu poznatu dalmatinsku pop pjevačicu Jelenu Rozgu, a odlično zvuči i kao Miley Cyrus.

Antonia Dora rođena je u Splitu, a još kao dijete pokazivala je zanimanje za glazbu, glumu, ples i scenu općenito. Od sedme godine uključena je u razne aktivnosti, a najduže je bila dio ansambla skupine Perlice unutar Gradskog kazališta mladih. Uz osnovnu i glazbenu školu svakodnevno je igrala dječje predstave u kazalištu. S 10 godina prvi je put doživjela veliku scenu kroz prvi hrvatski Supertalent u kojem je završila na 4. mjestu.

 

 

Razdoblje nakon toga bilo je uzbudljivo i puno raznih iskustava, a njezino odrastanje bilo je obilježeno preispitivanjem i traženjem odgovora čime se želi baviti, iako je uvijek znala da bi bez glazbe njezin život bio isprazan. Nakon što je sudjelovala u Supertalentu i drugi put, u petoj sezoni koju u šali naziva “odrasli Supertalent”, ostvarila je suradnju s Antom Pecotićem i tako započela svoj glazbeni put.

„Kao mala oduvijek sam se presvlačila, imitirala druge izvođače, pravila predstave tako da sam presretna što imam mogućnost biti dijelom emisije "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj će se dio mojih djetinjih maštarija ostvariti uz pomoć profesionalaca. Od svega očekujem dobro druženje, zabavu, smijeh i jedno nezaboravno iskustvo“. Više o Antoniji Dori pročitajte na portalu showbuzz.

Novu sezonu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' gledajte od nedjelje, 3. ožujka na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju