Anton i Doris napustili show...

Nakon što je Luka pobijedio u izazovu, njegova i Adrianina odluka pala je na Marina i Petru. „Mi to ne možemo promijeniti“, kazao je Marino. „Ovo je sve igra, nije nominacija ništa kritično loše, nikoga ne ubijaš“, rekao je Luka u svoju obranu.



Nino i Martina za nominaciju su odabrali Antona i Doris zbog rezultata u ženskom izazovu. „Malo glup razlog, svakako bi nas nominirali bez obzira na izazov“, kazala je Doris. „Moguće da to ima veze s onom prepirkom s Nicol“, rekao je Anton.



Najslabiji rezultat imali su Anton i Doris, stoga oni napuštaju natjecanje. „Ja sam očekivao da će mene Anton rasturiti“, kazao je iznenađeni Marino s kojim se složila i partnerica Petra. „Nema veze, tako je trebalo biti, sve se dešava s razlogom i naše vrijeme je tu završeno“, rekla je Doris koja je ponovila kako joj je žao što je za nju došao kraj natjecanja. „Anton je bio super partner, cijelo vrijeme je podnosio moje kritike“, pohvalila je Antona Doris.

Najzanimljivije trenutke pogledajte u galeriji: 



Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju