Izaberite u anketi

One su redom simpatipčne, snažne i odvažne. Svaka je priča za sebe i svaka je različita od druge, a jedina svima zajednička poveznica su, nasreću ili nažalost – Zaglave. 

Glumica Ecija Ojdanić je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s dijelom ženske ekipe uz predivan opis: "Kad je povratak na posao, povratak u drugu obitelj...". Nedugo nakon je objavila i ostatak postave na setu ispred "svoje" gostione:


Lara

Lara je zgodna, u trendu i samodopadna. U suštini nije loša, niti je zla, ali se ne opterećuje tuđim osjećajima pa zna ispasti bešćutna. Željna je priznanja, zavodljiva i sklona avanturama.

Mirjana

 

Sama vodi gostionu uz pomoć sina jedinca – Zlatana. Sretno je neudana, što potiče mnoge tračeve i teorije u selu. Obožava sina i on joj je centar svijeta.

Jadranka

Jadranka je gastarbajterica porijeklom iz Bosne. Čvrstog karaktera, iskrena i borbena kad je se izazove, nježna kad treba utješiti, sućutna kad je netko u problemu, Jadranka je žena koja drži sva četiri kuta Macanove kuće.

Vesna

Lijepa, njegovana žena, uvijek sređena, pomalo ekstravagantna, obrazovana dama sa stilom i manirama. Samouvjerena, prilično lijena, hirovita, snob i egocentrična. Djecu voli i želi im sjajan život, no ne zna se sama brinuti o njima. 

Luce

Obrazovana, ali druge znanjem ne posramljuje, dapače izbjegava učene razgovore jer su joj dosadni. Cijeni spontanost i humor.Najveća mana joj je tvrdoglavost i upornost.

Anđela

Sredovječna žena puna iskričave energije; napadna, direktna, nepristojna i prema sebi nekritična. Ne zatvara usta, svakom je loncu poklopac, o svemu ima stav i mišljenje. Ništa joj nije draže od dobrog, sočnog trača.

Pere

Slatka curica iza čijeg smiješka se kriju geni Stipana i Ivke - želi da je sve po njezinom i čak i tako malena zna izmanipulirati sve oko sebe. Miljenica je u obitelji i razmažena preko svake granice.

Matija

Matija je pametna i spretna, mlada žena prosječnog stila bez puno šminke. Obitelj voli, roditelje poštuje.  Desna je ruka ocu u poslu i Vinko se nada da će jednog dana, kada on ode u penziju, ona voditi obiteljski biznis.

Ivka

Ivka je stara cura bila i ostala. Nikad se nije udavala, nema djece i cijeli život je provela uz brata Stipana i njegovu obitelj. Mudra je, oprezna, strpljiva, pomalo hladna i bez previše sentimenta za slabost.

Sada je vrijeme za glasovanje! U anketi izaberite omiljeni ženski lik: 

Quiz Maker - powered by Riddle

Seriju "Kumovi" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju