Dojmove nam javite u anketi!

Snimljena po istinitoj priči, turska uspješnica "Zlatni kavez" koja se emitirala u programu Nove TV došla je do svoga kraja. Radnja je pratila dvije obitelji, potpuno različite po društvenom statusu, koje je povezala jedinstvena ljubavna priča Ferita (Mert Ramazan Demir) i Sejran (Afra Saracoglu).

Nakon mnogo uspona i padova, razdvojenosti i ponovnih sastanaka dvoje ljubavnika na koncu je odlučilo zauvijek ostati jedno uz drugo. Međutim, sudbina je za njih imala drugačije planove. Naime, u posljednjoj epizodi serije svjedočili smo emotivnom susretu Ferita i Sejran u Antepu, Sejraninu rodnom gradu.

Ferit je zanemario sva obiteljska pravila i dužnosti, odbacio ugled i čast i na prvo mjesto stavio svoje osjećaje, iskrenu ljubav prema Sejran. Ni Sejran nije mogla izdržati biti bez njega, no to se nije svidjelo Tariku koji je, vidjevši ih zagrljene, održao svoju riječ i upucao Ferita.

Prisjetite se ključnih trenutaka finalnog tjedna serije i u anketi nam otkrijte vaše dojmove o njezinu završetku!

1. Ferit poziva Ifakat i Pelin na red. Krivi ih za to što je Kazim odveo Sejran u Antep i općenito jer su zbog njih dviju Ferit i Sejran razdvojeni.

 

2. Ferit moli djeda da pokuša razumjeti njegove postupke. Iako je i Halis-aga jednom volio kao Ferit, čini se da ipak nema tolerancije.

 

3. Orhan moli Sejran za pomoć nakon što mu je Tarik zaprijetio Feritovom smrću. Orhan ne može podnijeti gubitak i drugog sina.

 

4. Abidin saznaje da se Suna udala. Kada Korhanovi dođu u vilu Safet-age, Abidin tamo uoči Sunu koja mu potajno sve prizna.

 

5. Tarik je upucao Ferita koji se sastao sa Sejran u Antepu. Shvativši da Sejran neće napustiti Ferita, Tarik održi svoju riječ.

 

Jeste li očekivali ovakav rasplet događaja? Odgovorite nam u anketi!

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Propuštene epizode serije "Zlatni kavez" gledajte na Novoj Plus.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju