Najuzbudljiviji trenuci finalnog tjedna

Na male ekrane vraća se turska uspješnica "Zlatni kavez" snimljena po istinitoj priči. Nastavljaju se intrige dviju obitelji, potpuno različitih po društvenom statusu, koje je povezala jedinstvena ljubavna priča Ferita (Mert Ramazan Demir) i Sejran (Afra Saracoglu).

Na kraju prve sezone Ferit je zanemario sva obiteljska pravila i dužnosti, odbacio ugled i čast i na prvo mjesto stavio svoje osjećaje, iskrenu ljubav prema Sejran. Ni Sejran nije mogla izdržati biti bez njega, no to se nije svidjelo Tariku koji je, vidjevši ih zagrljene, održao svoju riječ i upucao Ferita.

Prisjetite se ključnih trenutaka finalnog tjedna serije:

1. Ferit poziva Ifakat i Pelin na red. Krivi ih za to što je Kazim odveo Sejran u Antep i općenito jer su zbog njih dviju Ferit i Sejran razdvojeni.

 2. Ferit moli djeda da pokuša razumjeti njegove postupke. Iako je i Halis-aga jednom volio kao Ferit, čini se da ipak nema tolerancije.

 3. Orhan moli Sejran za pomoć nakon što mu je Tarik zaprijetio Feritovom smrću. Orhan ne može podnijeti gubitak i drugog sina.

 4. Abidin saznaje da se Suna udala. Kada Korhanovi dođu u vilu Safet-age, Abidin tamo uoči Sunu koja mu potajno sve prizna.

 5. Tarik je upucao Ferita koji se sastao sa Sejran u Antepu. Shvativši da Sejran neće napustiti Ferita, Tarik održi svoju riječ.

U anketi nam otkrijte veselite li se novim nastavcima omiljene serije: 

Romantičnu i uzbudljivu priču Ferita i Sejran ne propustite pogledati uskoro na Novoj TV!

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju