On je šarmantan, pouzdan i britak na jeziku...

Jagiz je staložen i brižan, osoba koja svaku situaciju smireno drži pod kontrolom. Želi da su svi oko njega sretni, ne podnosi laž, nema dlake na jeziku, što misli to i kaže. Njegov šarmantan i zavodljiv izgled privlači mnoge žene, ali tko će biti ona prava? Pogledajte TOP 5 Jagizovih trenutaka, sudjelujte u anketi i odlučite koja od scena je ostavila poseban trag!

1. Jagiz gubi kontrolu
U početku se braća nisu najbolje slagala, Jagiz je izgubio kontrolu i udario Sinana – pogledajte scenu u kojoj nas je iznenadila Jagizova reakcija.

2. Jagiz o ljubavi

Jagiz govori Hazan što misli o ljubavi, u ovoj sceni je izgovorio svoju slavnu rečenicu: „Ljubav je imaginarni osjećaj za koji se ne vrijedi boriti“. Slažete li se s Jagizom?

3. Zaplakao zbog oca
I najhrabriji ponekad plaču, Jagiz se slomio i zaplakao pred Hazan. Pogledajte dirljivu scenu!

4. Priznao je što osjeća
Jagizovo priznanje nije toliko iznenađenje, pogledajte prvu scenu u kojoj je rekao: „Zaljubio sam se“. Priznanje koje nije lako prevalio preko usta.

5. Šaljivi komentari
Mislite li da Jagiz ima smisla za humor? Iznervirana Hazan nezadovoljna je svojim fotografijama sa snimanja, Jagiz je to iskoristio kako bi ju još više naživcirao – pogledajte njegov šaljivi komentar!

U kojoj situaciji vas je Jagiz ostavio bez teksta?

glasova:

Seriju 'Fazilet i njezine kćeri' pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na Nova Plus, prije emitiranja na televiziji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju