Četvrta epizoda donijela još jedan zlatni gumb i izravan put do polufinala!

U četvrtoj audicijskoj epizodi Supertalenta predstavilo se deset novih kandidata koji su dali sve od sebe za prolazak u daljnje natjecanje. Jedan od kandidata, šarmantni Ilija Babić dobio je zlatni gumb i izravnu kartu za polufinale, a predstavio se sviranjem na neobičnim bubnjevima. Nakon što se na pozornici Supertalenta pojavio s loncima, tavama i kantama, članovi žirija ostali su ugodno iznenađeni jer je Ilija na njima odsvirao zarazne ritmove.

Pregled drugih nastupa donosimo u nastavku, a sad imate priliku u anketi dati glas svom favoritu iz nedjeljne emisije. 

Quiz Maker - powered by Riddle

Simpatije žirija osvojila je i Digna Mbepera koja je s gledateljima Supertalenta podijelila tužnu životnu priču, a zatim oborila žiri s nogu izvedbom pjesme 'I Will Always Love You'. Splitski slavuj i vuk samotnjak Ivo Marinković za svoj je audicijski nastup odabrao pjesmu 'Believe' legendarne pjevačice Cher, a nakon njegove izvedbe članovi žirija zapitali su se je li uistinu introvertiran kao što je ranije opisao.

Svojom autorskom pjesmom predstavio se 17-godišnji Luka Kolenko kojega za pisanje pjesama na hrvatskom, engleskom i njemačkom najčešće inspiriraju djevojke. 

Svojim je nastupom i osobnošću publiku osvojio i 21-godišnji Antoneli Mišrafović iz Gunje koji je izveo prve rap stihove u ovoj sezoni. Antoneli, kojemu je umjetničko ime Lenny Fist, došao je u show u inat svima koji su ga nekada zadirkivali zbog drugačijeg hoda.

Kombinacijom plesa, akrobacija i malo romantike predstavili su se Silvija i Miroslav Kasumović, novopečeni bračni par iz Osijeka. Adrenalinske akrobacije na podu i u zraku izveli su Nathan Prince, Cornelius Atkins i Isis Clegg-Vinell koji zajedno čine Trio Vertex.

Akrobatske elemente pomiješane s rock 'n' rollom pokazale su rasplesane članice Plesnog kluba CAF Splietrs iz Splita koje su već na prvi pogled oduševile Maju svojim kostimima i inspirirale ju za neku od budućih modnih kreacija na Supertalentu.

Talent brzog slikanja demonstrirao je kandidat Pali Baša koji se na pozornici pojavio u dugačkom ogrtaču koji mu je pokrivao lice. Svoje je umjetničko djelo nacrtao naopačke, a kada ga je okrenuo, gledatelje je dočekalo dvostruko iznenađenje. Osim što se na njegovom platnu nalazio naslikani portret Jacka Sparrowa iz popularnog filmskog serijala 'Pirati s Kariba', nakon što je Pali Baša spustio ogrtač i okrenuo se prema publici otkrio je da se i sam vjerno prerušio u njegov lik.

Među kandidatima učetvrtoj epizodi Supertalenta našao se i 73-godišnji Milovan Milutinović koji je žiri iznenadio pojavivši se u liku Supermana. Svojim je talentom trčanja s teškim vrećama od sto kilograma zabavio publiku i žiri, no nije uspio izboriti prolazne glasove za nastavak natjecanja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju