Izrazite svoje mišljenje u anketi

Ako samo bacite pogled na Instagram profil turskog glumca Yiğita Kirazcıja, vrlo brzo ćete zaključiti da se radi o svestranoj mladoj osobi. Voli sport (osobito boks), surfanje, životinje, adrenalin, a osim u glumi, odlično se snalazi u poziranju i u glazbi:

 

 

 

U seriji "Prevara" najviše voli Azru koja mu je zarobila srce još u studentskim danima. Njegov lik Jildrim pametan je, karizmatičan i ambiciozan. Azru i Sergena upoznao je dok je studirao na pravnom fakultetu.

Iako je gajila osjećaje prema Jildirimu, Azra tada nije željela da budu više od prijatelja zato što je bio šarmantan i nepouzdan poput njezina oca. Obostrane simpatije čuvali su u sebi sve do dana prije Azrina vjenčanja. Tog su dana jedno drugom izjavili ljubav, ali već je bilo prekasno. Azra se udala za Sergena jer je smatrala da se u njega može pouzdati. 

U dosadašnjim epizodama uspostavilo se da je Azrina procjena ipak bila kriva, ali Jildrimov povratak u Istanbul otvara novu priliku za njihovu neostvarenu ljubav. Ostaje vidjeti kako će se njihov odnos dalje razvijati, a dotada vam na procjenu ostavljamo Yiğitov glazbeni talent:


Izrazite svoje mišljenje u anketi:

Quiz Maker - powered by Riddle

Seriju "Prevara" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode prije emitiranja na televiziji gledajte na Novoj Plus.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju