Sudjelujte u anketi!

Lolu i Sašu rastavila je Lolina dugo čuvana tajna. Saša se osjećao izigrano te je prekinuo njihov odnos. Iako, životne okolnosti odigrale su zanimljiv scenarij koji je doveo do njihovih ponovnih susreta. Prisjetite se svih tih emotivnih susreta te otkrijte svoje mišljenje o sudbini njihovoga odnosa.

Prvi susret nakon otkrivanja istine zamalo je završio kobno:

Nakon što je Lola bila izvan životne opasnosti, Saša joj pomaže u bijegu iz bolnice, ali i oporavku bez liječničke pomoći. Ti trenuci bili su posebno teški, ali i emotivni za oboje:

Lola se već predala policiji, no njezino zdravstveno stanje ponovno se zakompliciralo - ona je u životnoj opasnosti. Saša je pun podrške i ohrabrenja za nju:

Lola se, nakon teške operacije, morala ponovno vratiti iza rešetaka. Saša to nikako nije mogao dopustiti pa je prodao vrijednu sliku svoje majke te platio njezinu jamčevinu:

Iako je postupio plemenito, Saša tvrdi da to nije zbog Lole, nego zbog istine:

Nešto kasnije, voditelj motela fizički napada Lolu nemajući čiste namjere. Saša se ponovno našao na pravom mjestu u pravo vrijeme!

 

Hoće li Lolina i Sašina ljubav pobijediti

glasova:

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju