Pred nama je nova uzbudljiva emisija 'Plesa sa zvijezdama'.

Devet plesnih parova nastavlja svoje putovanje na plesnom podiju, a za ovu nedjelju gledatelji su im odabrali stil koji će izvoditi. Po prvi put u showu gledatelji ulaze u ulogu žirija i ocjenjuju kandidate. U prijenosu uživo dobit će mogućnost i da ocijene svaki plesni par te tako postanu peti član žirija! Parove će gledatelji moći ocijeniti isključivo putem DNEVNIK.hr aplikacije i dodijeliti im ocjenu u rasponu od 1 do 10, pa glasovanje putem telefona i aplikacije u šestoj emisiji neće biti moguće. Gledatelji će imati mogućnost sudjelovati samo u finalnom glasovanju u kojem će između dva plesna para s najmanjim brojem bodova odlučiti koji će od njih napustiti emisiju. Više o pravilima glasovanja pogledajte na službenoj stranici showa.

Pred parovima su završne pripreme za uskrsno izdanje showa "Ples sa zvijezdama". Ovaj tjedan je poseban za naše parove, ali i gledatelje koji postaju peti član žirija. Dok s nestrpljenjem čekamo vidjeti što su nam pripremili ove nedjelje, u anketi nam odgovorite čijem nastupu se najviše veselite. 

Quiz Maker - powered by Riddle

Pred nama je nova uzbudljiva emisija 'Plesa sa zvijezdama', a kako će se natjecatelji snaći u novim plesnim avanturama te kako će ih gledatelji ocijeniti, ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

  

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju