Sudjelujte u anketi!

Serija "Dar Mar" prati dogodovštine neobične šefice najmanje policijske postaje u državi - Božene - i njenih kolega policajaca, Branka i Željka, te umirovljenog policajca Milu u jednom malom, mirnom i pitoresknom mjestu bez signala, koje kao da je zaglavilo u nekom prošlom, boljem vremenu. Radnja se odvija između nekoliko osebujnih obitelji čije dogodovštine pratite svakodnevno. Odaberite onu koja je već sada osvojila vaša srca!

Obitelj Bajić

Božena i Kruno Bajić su bračni par bez djece. Božena je šefica najmanje policijske postaje u državi. Božena je radila kao policajka u Zagrebu, a karijera joj je bila na uzlaznoj putanji. Prije nekog vremena slučajno je upucala visokog državnog službenika u stražnjicu, zbog čega joj je karijera umalo propala. U dogovoru sa suprugom Krunom, odlučila se vratiti u svoje rodno mjesto Dizmovo. Kruno je zubar, otvorenog uma, karakterom i temperamentom se savršeno uklopio u Dizmovo i našao zajednički jezik s mještanima.

Obitelj Maher

Maheri su vrlo osebujna obitell: Željko, Ankica, baba Beba, Srećko.
Željko je najmlađi policajac, nesiguran i u poslovnom i u privatnom životu. Živi s majkom, medicinskom sestrom Ankicom koja je pretjerano zaštitnički nastrojena i ne shvaća da njezin sin više nije dijete. Baba Beba je Ankičina mama, lukava i prepredena, uvijek spremna na (neprimjeren) komentar. Srećko je sin Bebine sestre, točnije Bebin nećak. On je svećenik koji ne podnosi ljude. Najviše voli svoj mir i tišinu, a svaka interakcija mu je suvišna i naporna.

Obitelj Grob

Grobovi su četveročlana obitelj koju čine Dalibor, Violeta, Dada i Linda.
Dalibor je lokalni pogrebnik, vječno u strahu od oskudice, plašljiv, pehist. Naslijedio obiteljski posao koji je još njegov pradjed Borko pokrenuo, a i dan danas se ispovijeda pradjedovoj slici jer mu je on najveći uzor u životu. Njegova supruga Violeta je sušta suprotnost Daliboru - zgodna, koketna rizerka koja uvijek drži do sebe, i smatra se najzgodnijom u mjestu te nema baš osjećaj za novac kao njen suprug. 

Obitelj Brkljača

Obitelj Brkljača se također sastoji od četiri člana: Jure, Suzane, Spomenke, Jane i MileneJure je načelnik općine te pored policije glavna vlast u mjestu. Na prvi pogled patrijarhalan, autoritativan. Silno ambiciozan i samom sebi važan. Njegov glavni suparnik u mjestu je – Božena, njegova neprežaljena ljubav iz mladih dana.

Pero je Jurin podli brat sa specifičnim setom 'moralnih vrijednosti'. Uvijek je zapuhan, u problemu, uvijek nešto rješava, sređuje, kombinira i sklapa u svrhu svoje koristi i profita. I redovito ne uspijeva u tome. Spomenka je Jurina bivša žena. Vlasnica lokalne gostionice, Spomenka je na prvom mjestu profesionalka…prava šankerica koja zna kako kome pristupiti, udijeliti prijateljsku riječ, ali i izbaciti pijance iz birtije naglavačke zbog čega je svi mještani poštuju.

Obitelj Miletić

Miletići su pomalo neobična obitelj. Mile, umirovljeni policajac, neženja kojemu je posao sve u životu, pa tako se ni u mirovini ne skida iz uniforme i patrolira mjestom. Pod istim krovom žive i blizanci vječni student Zoki i policijska tajnica Seka. Zoki je lokalni frajer i zavodnik kojemu roditelji žive u Njemačkoj, financiraju ga i ne znaju da on uspješno troši njihove novce i jednako tako uspješno ne ide na predavanja, dok je Seka vječni optimist vedrog duha, na sve odgovara sa smijehom i prihvaćanjem. Naizgled bedasta, ali zapravo pragmatična i jednostavna, vrlo organizirana.

Quiz Maker - powered by Riddle

Novu humorističnu seriju 'Dar Mar' pratite od ponedjeljka na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju