Bilo je napeto

Već u prvom tjednu emitiranja imali smo prilike svjedočiti pravim dramskim zapletima.
Otkrivene su neke dugo skrivane tajne, otvorene stare rane, a što tek slijedi Kuzgunovim povratkom ostaje za saznati u novim uzbuldljivim epizodama. Dotada se prisjetite proteklog tjedna i odaberite vama najzanimljiviji događaj:

 

Poljubac Dile i Kuzguna

Kuzgunov susret s Dilom ne samo da mijenja njezin život nego i živote svih ostalih:

Potjera na cesti

Vožnju Dile i Kuzguna prekidaju maskirani razbojnici koji ih pokušavaju zgurati s litice. No, Kuzgun naviknut na takve nemile situacije, spašava njihove živote:

Dila saznaje o obiteljskoj prošlosti

Dila se ne može pomiriti sama sa sobom i na to što je ignorirala očito sumnjiv način dolaska do velikog bogatstva koji im je svih ovih godina omogućio ugodan život:

Kuzgun otkriva Dili tko je on doista

Kuzgun poziva Dilu na mjesto koje je u djetinjstvu bilo njihovo. Dili je to već sumnjivo, a ožiljak na Kuzgunovoj ruci otklanja svaku sumnju:

Kuzgun je upleten u pokušaj otmice

Vrativši se u svoju staru četvrt, Kuzgun se prisjeti svog djetinjstva, ali i kako je ponovno došao do DIle te kako je pridobio njezino povjerenje lažnom potjerom i pokušajem otmice:

 

Glasujte u anketi: 

 

 

Nove epizode serije "Kuzgun" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte na Novoj Plus:

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju