Sudjelujte u anketi!

1. Luce i Janko bili su kumovi na zagrebačkom vjenčanju zajedničkih prijatelja te proveli noć zajedno:

2. Lucin plan za izlet sa Zlatanom na planini pokvari dolazak Milice i Janka. Kad krene nevrijeme primaju pokisle Milicu i Janka u šator i provode večer u nelagodnoj atmosferi. Luce se nešto kasnije obruši na Janka, no on uzima stvar u svoje ruke:

3. Po povratku s koncerta, Mirjana shvaća da je pokradena. Kad dođe inspektor, sumnja pada na Janka jer Luce prizanje inspektoru kako ga je vidjela da odlazi s djevojačke. Inspektor ispituje Janka, a on uvjeren da ga je Luce prijavila, odlučuje s njom prekinuti svaki kontakt. No, trenutak slabosti otjera ih ponovno jedno drugom u zagrljaj:

4. Zaljubljeni Luce i Janko traže mjesto gdje će provesti zajedničku noć. Nakon što odustanu od općine u kojoj je Martin pronašao utočište, odlaze u njenu sobu u gostioni:

5. Luce i Janko su u ljubavnoj idili, no to remeti Anđela koja je sretna što se Luce vratila u garsonijeru, a još sretnija radi njihove veze. Uz to, zaljubljeni Janko priprema iznenađenje svojoj Luci:

Quiz Maker - powered by Riddle

Glumce Momčila Otaševića i Anu Uršulu Najev koji su utjelovili jedan od omiljenih parova serije "Kumovi" ne propustite pogledati i ispred kamera Nove Buzz:

Seriju "Kumovi" pratite od ponedjeljka do subote na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju