Sudjelujte u anketi!

U konaku kod Hilmije ne nedostaje zavrzlama i urnebesnih obrata - od nestale boce nitroglicerina, legendarnih pjevačkih izvedbi, kopanja tunela i inačice Oktoberfesta u konaku. Prevrtljivi Hilmija ne gubi vrijeme i sve te situacije pokušava na bilo koji način učiniti profitabilnima. Prisjetite se urnebesnih trenutaka prvog tjedna serije i u našoj anketi odaberite onaj koji je izazvao najviše smijeha:

Odmah smo otkrilii pjevačke potencijale u Hilmijinom konaku i svjedočili maestralnoj izvedbi:

Mustafa se našao u gadnim problemima, čak i na nišanu Herr Schilinga:

Ni Hilmija nije ostao pošteđen teške ruke Sturmbannführera Shilinga. Često je Hilmijin jezik brži od pameti pa to završi urnebesnim izmotavanjima:

Zaljubljeni Krešimir dovodi svoju djevojku Anu u koju je ludo zaljubljen, a ne zna joj ni prezime, ni Hilmijinu stranu priče o njoj:

Kad nestane litra glicerina Hilmija i Krešimir dogovore plan kako unovčiti tu situaciju. Kad Hilmija shvati da Krešimir umjesto nitroglicerina želi podvaliti litru prvoklasne šljivovice, zavlada kaos:

Najbolji trenutak prvog tjedna serije 'Konak kod Hilmije' je

glasova:

Seriju 'Konak kod Hilmije' pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju