Sudjelujte u anketi!

U konaku kod Hilmije ne nedostaje zavrzlama i urnebesnih obrata - od nestale boce nitroglicerina, legendarnih pjevačkih izvedbi, kopanja tunela i inačice Oktoberfesta u konaku. Prevrtljivi Hilmija ne gubi vrijeme i sve te situacije pokušava na bilo koji način učiniti profitabilnima. Prisjetite se urnebesnih trenutaka prvog tjedna serije i u našoj anketi odaberite onaj koji je izazvao najviše smijeha:

Odmah smo otkrilii pjevačke potencijale u Hilmijinom konaku i svjedočili maestralnoj izvedbi:

Mustafa se našao u gadnim problemima, čak i na nišanu Herr Schilinga:

Ni Hilmija nije ostao pošteđen teške ruke Sturmbannführera Shilinga. Često je Hilmijin jezik brži od pameti pa to završi urnebesnim izmotavanjima:

Zaljubljeni Krešimir dovodi svoju djevojku Anu u koju je ludo zaljubljen, a ne zna joj ni prezime, ni Hilmijinu stranu priče o njoj:

Kad nestane litra glicerina Hilmija i Krešimir dogovore plan kako unovčiti tu situaciju. Kad Hilmija shvati da Krešimir umjesto nitroglicerina želi podvaliti litru prvoklasne šljivovice, zavlada kaos:

Ankete

(8345) Najbolji trenutak prvog tjedna serije 'Konak kod Hilmije' je

Prikaži rezultate Ukupno385

Seriju 'Konak kod Hilmije' pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju