Izbor nikako nije lagan

Njihova ljubav ne poznaje granice, ponekad je ta ljubav čudna i puna zanosa, ponekad je formalna i tajnovita. Donosimo vam četiri para turskih serija Nove TV s kojima ste ljubav vidjeli u svim oblicima. 

1. Dženk i Azra

Početak njihove ljubavne veze bio je nestašan i težak, no nikakve vanjske okolnosti nisu ih spriječile u tome da se zaljube. Pogledajte taj romantičan trenutak kada je Dženk primio najdivniju vijest:

2. Miran i Rejan

Njihov početak je bio sve samo ne lagan, Miran je bio izgubljen zbog osvete, a Rejan je živjela u bajci koju je sama napisala. Nakon što su preživjeli brodolome, pokazali su da je njihova ljubav ipak vječna, Rejan je nakon tragične priče ponovno počela pisati bajku koja, ovaj put, ima sretan završetak:

3. Arda i Dalma

Studenti koji su zanemarili svoje studentske obveze zbog ljubavi. Ništa čudno, jelda? Ovaj simpatični mladi par u gotovo svim situacijama ponio se i više nego zrelo. Pogledajte trenutak kada su ipak shvatili da će njihova sreća trajati vječno:

4. Harun i Jaren

Priznat ćete da je ovo jedan od najčudnijih parova ikad! Vrlo atraktivni, ali mistični. Njihova veza započela je dogovorenim brakom, ali nakon toliko mržnje jedno prema drugome ipak postoji ona jedva vidljiva iskra koja ih spaja. 

Sudjelujte u anketi i dajte glas najatraktivnijem paru!

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Pratite napete nastavke turske uspješnice 'Azra' i nikako nemojte propustiti finalni tjedan serije 'Ljubav osvetnika'! Ove serije možete pratiti i putem Nove Plus!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju