Prema svemu sudeći, mladi glumac Alp Akar zvijezda je u usponu

Sa svojih 15 godina, simpatični turski glumac Alp Akar može se pohvaliti ulogama u čak desetak turskih serija, a najnoviji uspjeh mu je glavna uloga u filmu "Pota" koji je izašao u 2021. godini.

Preslatkog Alpa na Instagramu prati preko 200 tisuća ljudi i već se sad može vidjeti kako izrasta u pravog frajera.
Glumac je za vrijeme emitiranja "Nevjere" u Turskoj povremeno objavljivao isječke i fotografije iz serije pa je tako objavio nekoliko fotografija sa svojim televizijskim roditeljima Cansu Dere i Canerom Cindorukom:

 

 

Lik kojeg Alp utjelovljuje u seriji "Nevjera“ nosi slično ime kao i on, razlika je samo u zadnjem slovu. Ali, sin glavnih protagonista serije, razapet je između suprotstavljenih strana.
Razvod roditelja stavlja ga u međuprostor u kojem teško pronalazi sebe. U ionako izazovnom životnom razdoblju, skreće u pogrešan smjer. Postaje problematičan – počinje sa sitnim krađama koje ga vuku u ozbiljnije probleme. Bori se s agresivnošću te čak i kad je kriv smatra sebe žrtvom.


Baš kao što je Ali razapet između dva doma, i gledatelji serije su se, sudeći po komentarima, podijelili na dvije strane. Jedni su na Alijevoj strani i brane ga jer smatraju da je samo dijete koje se nalazi u nezahvalnoj situaciji. Drugi pak smatraju da je, uzevši u obzir teško životno razdoblje, njegovo ponašanje ipak razmaženo i neprimjereno.


S kojom se stranom više slažete? Odgovorite nam u anketi:

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Seriju "Nevjera" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte na Novoj Plus.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju