Gledamo ga u novoj turskoj seriji na Novoj TV

Barış Arduç – publici trenutno poznatiji kao Kuzgun plijeni pažnju svojim talentom i izgledom. Uz njega, gledateljima bi se mogli svidjeti njegovi najbolji četveronožni prijatelji s kojima često dijeli fotografije na svom Instagramu:

 

 

Baris je rođen u Švicarskoj, a u Tursku se, odakle su njegovi roditelji, vratio kad je imao osam godina. Zanimljivo je da je kao dječak volio sport i odlučio se posvetiti toj sferi. Nakon škole je upisao Sportsku akademiju koju ipak nije završio.

Shvatio  je da je zainteresiran za umjetnost, a na konzervatoriju je mogao dobiti poduku iz glume. 2009. postao je profesionalni glumac i do danas je glumio u mnogim turskim serijama i filmovima.

Baris je glumio Selima u seriji Draguljareva kći koja se sad već davno emitirala na Novoj TV.  U veljači 2019., Arduç je dobio glavnu ulogu u televizijskoj dramskoj seriji Kuzgun, koju je režirao Bahadır İnce, kao naslovni lik.

 

 

Kako to biva kod glumaca, Baris je samo u posljednje vrijeme više puta mijenjao svoj izgled što zbog potreba uloga što zbog osobnih preferencija. Izdvojili smo tri njegova posljednja izdanja i zanima nas koje mu po vašem mišljenju najbolje pristaje:

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Seriju "Kuzgun" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju