Podsjetite se kronologije događaja pa prosudite:

Kadirova obitelj nikad nije saznala tko je skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginuo. Razlog tome je što je Akif sve uspješno zamaskirao, ili je barem tako dosad mislio. Sve je to napravio kako bi zaštitio svoju kćer Melisu.

Ona je ta koja je bila za volanom te kobne noći. Ona je nehotice ubila svog voljenog Kadira. Upravljala je Suseninim automobilom, dok je ona bila suvozač. 

Akif je u tom trenutku morao brzo razmišljati. Nije mogao dopustiti da njegova kći završi u zatvoru. Pobjegli su s mjesta nesreće i policija im nikad nije ušla u trag. Melisu je ovaj traumatski događaj psihički oštetio te je poslana u Švicarsku na liječenje. 

Tema nesreće ponovo je pokrenuta zahvaljujući spornoj snimci. Šengul je cijelo ovo vrijeme na mobitelu imala snimku snimljenu netom nakon prometne nesreće. Akifu je obećala da će je izbrisati, ali to nije učinila. 

Oguldžan je bez Šengulinog dopuštenja uzeo mobitel iz ladice i dao ga Afri. Afra ga je proslijedila Lejli nakon što je otkrila snimku na njemu. Kada su im se posložile kockice, Lejla je zaprijetila Susen i optužila je za ubojstvo. Susen joj je objasnila kako je na Kadira slučajno naletjela Melisa vozeći njen automobil. 

Akif je uspio nagovoriti Lejlu da izbriše snimku i nikad više ne spominje nesreću iako se to protivilo njenim moralnim vrijednostima. Brine je kako će moći nastaviti živjeti s time na savjesti.

 

Što mislite, je li Lejla ispravno postupila? Odgovorite nam u anketi:

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Seriju "Snaga obitelji" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju