Tjedan pun preokreta i zapleta

Još jedan tjedan serije "U plamenu" je iza nas. Obilježili su ga različiti preokreti, novi zapleti, ali i sukobi. Prisjetite se pet ključnih trenutaka te u anketi izaberite najbolji.

1. Razgovor o Čelebiju

Nakon što su Ruja i Čiček vidjele Iskendera s Omerom, Čiček odlazi razgovarati s njim kako bi mu objasnila da ga Čelebi samo iskorištava te da nema osjećaja ni za koga, pa čak ni za rođenog brata.

2. Romantična večer Ruje i Omera:

Omer je Ruji priredio šarmantno iznenađenje dok je nije bilo. Ukrasio je terasu i pripremio sve za romantičnu večeru. Zajedno su proveli noć u zajedničkom domu, prepuni ljubavi jedan prema drugome:

3. Susret Alija i Čiček

Iskender je povukao tužbu te je Ali pušten na slobodu. On i Čiček napokon su zajedno, no nije sve tako jednostavno. Čiček sada mora donijeti odluku koja bi mogla promijeniti mnoge živote:

4. Sjećanje na kobni dan

Čelebi se još jednom poslužio lukavstvom i sada Ozanova kuća pripada obitelji Kajabeli. Ozan se prisjeća dana kada je izgubio brata. Uspomene na njega kući daju neprocjenjivu vrijednost:

5. Bulent odvodi Atlasa 

Bulent prijeti da će odvesti Atlasa, a Čiček mu objašnjava kako mu maleni neće donijeti nikakvu korist jer bogatstvo više ne pripada njemu nego njoj. Frustriran, svejedno odlazi s prestrašenim Atlasom i poručuje joj kako će skupo platiti.

Najzanimljivije trenutke tjedna pogledajte u galeriji:

Seriju "U plamenu" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte na Novoj Plus.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju