Kako bi to njihova djeca prihvatila?

Gulperin prijatelj iz djetinjstva koji joj je pomogao u nastojanju da preuzme skrbništvo nad svojom djecom vrlo je uspješan odvjetnik, ali prije svega čovjek. Budući da je imao teško djetinjstvo, Kadir je sam sebi obećao da nikad neće biti poput oca. Najvažnija mu je sreća njegove obitelji, no sve manje ima razumijevanja za suprugu Šejmu.

 

Otkad je upoznao Gulperi, svim snagama se bori da bude sretna. Osvojila ga je svojom hrabrošću i ljubavlju prema svojoj djeci u okrutnom svijetu gdje joj nitko nije podrška, stoga je on, kao njezin odvjetnik, preuzeo tu ulogu. Ipak, iskru koja se dogodila između Gulperi i Kadira teško je ne primjetiti. 

Quiz Maker - powered by Riddle

Ako se i odluči za vezu s Gulperi, Kadir se mora suočiti s vlastitim idealima. Još nije svjestan da će morati birati između sreće svoje kćerke i vlastite sreće.

 

Seriju "Gulperi" gledajte od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte na Nova Plus.Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju