Ne propustite „Ples sa zvijezdama“ ove nedjelje od 20.15 na Novoj TV!

Omiljeni zabavni format „Ples sa zvijezdama“ vraća se na male ekrane. Sve je spremno za prvu emisiju uživo, zvijezde i njihovi mentori marljivo su pripremali plesne točke. Plesni spektakl pratite ove nedjelje od 20.15 na Novoj TV.

Dok nestrpljivo iščekujemo prvu emisiju nove sezone u anketi nam recite čijem se nastupu najviše veselite. 

Quiz Maker - powered by Riddle

Svoje oduševljenje ne krije ni voditeljski par Tamara Loos i Igor Mešin. „Naći se u tako ogromnom projektu kao što je 'Ples sa zvijezdama' zaista predstavlja izazov i veliko veselje za mene. Moram priznati da je veliko uzbuđenje prisutno jer emisije uživo u udarnom terminu prati velik broj gledatelja, ali kad pogledam cijeli tim ljudi koji stoji iza projekta, shvatim da sam u sjajnim rukama, a tu je i kolega Igor koji će mi, sigurna sam, biti velika potpora u svemu“, istaknula je Tamara. 

„Iznimno se radujem povratku na plesni podij u ulozi voditelja. Zaista je poseban osjećaj ne samo voditi ovaj show koji odiše jedinstvenim šarmom i glamurom, nego i iz prve ruke diviti se koreografijama talentiranih plesača“, dodao je Igor.

Ne propustite prvu emisiju 5. ožujka na Novoj TV, zaplesati s kandidatima u emisiji uživo ali i s Fredom na Instagramu i TikToku te škicnuti što se sve događa iza tv kamera u ''Liveu s Lucianom'', te svim ostalim digitalnim kanalima Nove TV!  

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju