Sudjelujte u anketi!

Napete situacije i najljepši ljubavni trenuci obilježili su ovaj tjedan u serijama 'Azra' i 'Ljubav osvetnika'. Osim glavnih aktera u serijama, ipak ih na putu ponekad drže ovi dobrodušni likovi.  Donosimo vam neke od pozitivnih likova u turskim serijama, vi odaberite onog koji vam je ipak najpozitivniji!

1. Hazar

Velikodušan i obiteljski nastrojen, ali nekada ne zna razlučiti što je ispravno što nije. Obitelj mu je na prvom mjestu, a istina koja ga čeka - tek će zakomplicirati cijelu ovu situaciju.

2. Feride

Glava obitelji! Uvijek pronađe prave riječi kako bi utješila svoje najmilije. Nekada joj stvari ne idu onako kako je zaplanirala, ali iz svake situacije izvuče nešto dobro.

3. Elif

Mlađa Miranova sestra koja iz prošlosti vuče velike traume. Njezina istina bi mogla uskoro isplivati na površinu, može li ona biti ta koja će promijeniti cijelu situaciju između zaraćenih obitelji.

 

4. Arda

Stariji brat uvijek pazi na mlađu sestru, tako se i on bori kako bi zaštitio Melis od Kadira i njegove nesretne ljubavi. Hoće li Arda uspjeti u svom naumu?

5. Gul

Mlađa Rejanina sestra koja uvijek pronađe način da joj 'zagorča' život. Gul obožava Mirana i možemo reći da je mala Gul veliki 'krivac' da su se njih dvoje napokon spojili. No, hoće li ih nakon ovih nesretnih događaja Gul ponovno uspjeti spojiti?

6.  Ferhat

Veseli kuhar i dobra duša cijelog restorana! Emotivan i uvijek spreman pomoći ljudima u nevolji, njegove su pozitivne karakteristike. Nakon što ga je Dženk optužio da je objavio spornu snimku, Ferhat mu je velikodušno oprostio.

 

Sudjelujte u anketi i dajte svoje mišljenje!

Najpozitivniji lik turskih serija Nove TV je...

glasova:

Turske serije Nove TV pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu! Serije možete pratiti unaprijed na Novoj Plus!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju