Sudjelujte u anketi!

Protekli je tjedan u seriji Fazilet i njezine kćeri bio prepun obrata i ljubavnih zavrzlama. Na početku tjedna Jagiz i Hazan su se sve više počeli zbližavati, no njihovu je ljubav prekinula Sinanova nesreća i gubitak pamćenja, stoga su se trebali pretvarati kao da je sve kao prije.

1. Znaš zašto ne volim oproštaje?

Zbog pritisaka koji joj se nameću, Hazan je odlučila napustiti obitelj i otići u inozemstvo. Prije odlaska Jagizu je iskreno priznala zašto ne voli oproštaje.. 

 

2. Iznenađenje iz snova

Na najtužniji dan u njenom životu, Jagiz je uspio na jedan sat zaustaviti vrijeme iznenadivši Hazan prije polaska. 

3. Napokon u zagrljaju

Nakon piknika odveo ju je na aerodrom i netom prije nego je kročila kroz vrata, okrenula se i potrčala u njegov zagrljaj. 

4. Opet ih prekinuli...

Sinanova nesreća sve je potresla, a najviše Hazan i Jagiza koji se smatraju krivima, no njihova srca i dalje kucaju jedno za drugo iako si to ne žele priznati... A kada si odluče priznati - uvijek ih nešto prekine. 

5. Priznao bratu sve o Hazan

Nakon što ga Gokhan upita postoji li nešto između njega i Hazan, Jagiz konačno prizna da je ona jedina djevojka u koju se želio zaljubiti.

6. Osjećaj krivnje zbog Sinanove nesreće

Shrvan Sinanovim stanjem, Jagiz se ponovno stavlja na drugo mjesto i podilazi situaciji, no Hazan je odlučna i želi mu biti u blizini. 

 

Odaberite najromantičniji tjedni trenutak!

glasova:

Seriju 'Fazilet i njezine kćeri' pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na Nova Plus, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju