Sudjelujte u anketi!

Tjedan je bio pun zanimljivih događaja, od zaruka preko izlijeva bijesa do tajni koje ne mogu više ostati skrivene. Izdvojili smo ovotjedne scene, sudjelujte u anketi i odlučite koja scena je za vas bila najupečatljivija.

1. Izabrali su šutnju!

Nakon što su si Hazan i Jagiz umalo priznali osjećaje, počeli su se intenzivno izbjegavati. Međutim, izbjegavanje ne traje vječno, pogledajte scenu iz lifta u kojoj su nas oboje iznenadili:

2. Iznenadilo ga bratovo priznanje!

Jagiz je htio znati isitnu, je li Sinan stvarno poljubio Nil. Nakon što mu je Sinan priznao da se to zaista dogodilo, između Jagiza i Sinana izbije žestoka svađa, pogledajte tu scenu u videu:

3. "Ti si moja partnerica, ali ja sam tvoj šef"

Hazan se i dalje bori sa svojim osjećajima i njezino ponašanje zbunjuje Jagiza. Šutljiva Hazan želi otići s posla, ali joj Jagiz to ne dozvoljava, u videu pogledajte kako šef drži svoj autoritet:

4. Oko jedne stvari su se ipak složili

Hazan želi prekinuti bilo kakvu vezu sa Sinanom, ali Sinan misli da se Hazan želi vjenčati. U ovom razgovoru složili su se oko toga da im treba vremena, ali za različite stvari. Sinan želi vremena kako bi odlučio je li spreman za brak s Hazan, a Hazan želi raskinuti sve veze s njim. Pogledajte zbunjujuću scenu u kojoj su se Sinan i Hazan jako dobro razumijeli:

5. Scena koja mu je slomila srce

Nakon razgovora s Fazilet Sinan je zaključio da je najbolje uzeti stvar u svoje ruke i iskoristiti zajedničku večeru kako bi zaprosio Hazan. Svi okupljeni iznenađeni su tim potezom, a najviše Jagiz koji shvaća da Hazan sada više ne može biti njegova:

6. "Meni ne možeš učiniti ono što si učinila Edže!"

Nakon šokantnog Sinanovog poteza, Hazan plaćući istrčava iz kuće. Prilazi joj majka koja joj govori da prsten donosi budućnost, no Hazan burno reagira na njezine riječi:

7. "Ja sam se promijenila..."

Hazan je odbila vjenčati se za Sinana, vratila mu je prsten i prekinula s njim. Pogledajte dirljivu scenu rastanka Hazan i Sinana:

8. Ne može kontrolirati svoj bijes

Sinana je prekid s Hazan unišitio. Pijan je došao na njezina vrata tražiti odgovor na pitanje: "Tko je on?". U trenutku kada je Sinan tražio odgovor od Hazan, naišao je Jagiz koji se sve to vidio. Sudjelujte u anketi i dajte svoje mišljenje kako se Sinan trebao nositi s novonastalom situacijom. Napetu scenu pogledajte u videu:

9. "Svaka sekunda s tobom je bila beznačajna"

Bojeći se posljedica i pod očevim pritiskom Jagiz je odlučio sebe staviti na drugo mjesto i potisnuti svoje osjećaje. Hazan je svjesna situacije, no ipak se nije nadala da će ovo čuti:

10. Zabila mu je nož u leđa

Mislio je da mu je prijateljica, no Farah je ovim potezom izgubila Jagizovo povjerenje:

Odaberite najbolji trenutak ovog tjedna!

glasova:

Seriju 'Fazilet i njezine kćeri' pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na Nova Plus, prije emitiranja na televiziji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju