Ekipa emisije 'Zdravlje na kvadrat' provela je dan s političarkom Ankom Mrak Taritaš.

"Kad dođem doma, prvo pojedem vrata od frižidera, pa onda frižider i sve što je unutra, i svjesna sam svega toga", rekla je Anka Mrak Taritaš, koja je prvi puta pred kamerama otišla na pregled liječniku i govorila o problemima s visokim tlakom, višku kilograma te stresu na poslu.

 

Novinari emisije 'Zdravlje na kvadrat' donose priču o Hrvatskoj udruzi bolničkih liječnika (HUBOL-u), njezinoj ulozi i smislu postojanja.

Gledatelji ovaj tjedan u 'Zdravlju na kvadrat' imaju priliku doznati i koji su simptomi gripe, kako se liječi i koliko gripa može biti opasna.

Ekipa emisije bila je u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici, odakle gledateljima donosi priču o medicinskom čudu: pacijent nakon operacije kralježnice već nakon 15 dana može na posao!
Novinari emisije 'Zdravlje na kvadrat' istražili su koliko je vina zdravo popiti, a donose i poraznu činjenicu o oralnoj higijeni u Hrvata.

U rubrici 'Kuhamo zdravo' gledatelji će ovoga tjedna vidjeti priču o slasticama, prejedanju slatkim i djelovanju slatkog na organizam, a za kraj emisije pokazat će koje se vježbe mogu raditi na otvorenom.

 

 

Ne propustite novo izdanje emisije ''Zdravlje na kvadrat'' u subotu, 3. prosinca, na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju