''Probudite se, niste u hotelu!''

Farmeri još uvijek nisu shvatili da obilje koje im je dostupno u vanjskom svijetu ne mogu uživati na farmi. Anica je okupila farmere te ih pokušala osvijestiti da nisu došli u hotel s pet zvjezdica.„Bunar je skoro pa prazan. Da li znate da su životinje na prvom mjestu?“, držala je Ana lekciju farmerima te ih upozorila da pripaze na količine vode koju troše za osobne potrebe. Pogledajte što im je sve rekla: Slažete li se s Anicom?

glasova:Ni ovaj dan nije prošao bez svađa. Tako su se i jutros Srećko, Đurđica i Frane posvađali, ovoga puta zbog loženja vatre za koju su zaduženi Srećko i Đurđica.Frane im je zamjerio što vatra nije bila naložena ranije te je prigovorio Đurđi: „ Pošto se ti ne znaš sama probuditi onda ću te ja ujutro probudti“.Samo mi dođi tamo! Letit ćeš znaš kako? Katapultirano!“, odgovorila mu je Đurđica uznemireno te dodala kako joj je namjerno ušao i u wc na što joj je Frane odbrusio: „Bježi mi s očiju! Aj da te ne vidim!“.

Cijelu svađu između farmera pogledajte ovdje:

 

Hit showa 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju