Čeka vas težak izbor!

S njima je uvijek zabava na prvom mjestu, ideje koje im padnu na pamet ili izjave koje nas nasmiju do suza - to teško tko može nadmašitii! Oni su najsmješniji likovi domaćih serija Nove TV, izdvojili smo neke od njih - sudjelujte u anketi i dajte glas onom liku koji vam uvijek izmami osmijeh na lice!

1. Sveto Tepavac

Urnebesan na svoj način, Sveto uvijek ima lude ideje koje većinom završe loše. Prisjetite se njegovog prvog frizerskog pothvata, Sveto mijenja imidž!

2. Izet Fazlinović

S njim komedija dobiva novi smisao, on je jednostavno neopisiv. Ono što nikad niste čuli ni vidjeli kod Izeta ćete vjerojatno i čuti i vidjeti. Pogledajte kako kod Izeta izgleda kampanja-party:

3. Marko Došen

Čovjek iz Zagreba koji je odrastao na selu, uvijek ima zanimljive ideje koje njegove najbliže ponekad ostave bez teksta. On jednostavno vjeruje u ono što želi postići, prisjetite se scene kada je Marko slučajno upucan u šumi:

4. Mile Gavran

Glava obitelji Gavran, pravi macho muškarac koji voli pravu organizaciju u kući. On je tradicionalni tip s kojim je uvijek neka komedija na pomolu. Pogledajte kako se Mile zauzeo za sina Damira:

5. Hilmija

Kod njega je uvijek nekakva akcija, uvijek ima dodatni plan... Vješt na riječima, brz na djelima i rijetko ga što može iznenaditi. Pogledajte ovaj urnebesni trenutak:

6. Herr Shiling

Možda najdobrodušniji lik koji se na simpatičan način uvuče ljudima pod kožu. Većinom su njegove namjere dobre, ail se vrlo često sve njegove ideje izjalove. Pogledajte scenu u kojoj se baš i nije najbolje snašao:

Sudjelujte u anketi!

Quiz Maker - powered by Riddle

 Serije 'Kud puklo da puklo' i 'Konak kod Hilmije' gledajte od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Serije pratite i na Novoj Plus!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju