Pilot i prikriveni romantičar - karizmatični glumac će vas oduševiti...

Natalie (Katharine McPhee) i Nick (Mike Vogel) su veoma usamljeni i frustrirani. Nickova majka (JoBeth Williams) konstantno se trudi upoznati ga s djevojkama s kojima bi mogao biti u vezi. Nakon što Natalie i Nick zasebno bace novčić u mjesnu fontanu, počnu sanjati jedno drugo, tijekom čega se zaljube i počnu čeznuti da budu zajedno. Problem je kako pronaći osobu iz njihovih snova u stvarnom životu.

Glavni glumac ovoga filma Mike Vogel američki je glumac i bivši model. Glumačku karijeru započeo je 2001. godine. Prvotno je počeo raditi kao model za Levi's i nakon toga je, kako to često biva s glumacima, 'primijećen'. Prva uloga bila je ona u filmu Grind iz 2003. godine. Ovaj karizmatični glumac veže za sebe mnogo zanimljivosti. Za vas smo izdvojili neke od njih:

1. Njegovo prezime je zapravo germanskog porijekla. 'Vogel' na njemačkom te nizozemskom znači 'ptica'.

2. U stvarnom životu je pilot.

3. Često zna za sebe reći kako je njegov obrambeni mehanizam sarkazam. Kada je upoznao svoju ženu počeo ju je zadirkivati. No, izjavio je kako je to bilo iz čistog oduševljenja. 'Kada su nas prijatelji upoznali, pozdravio sam ju i okrenuo joj leđa. Kasnije sam zvao majku i prijatelje da im kažem kako sam upoznao buduću ženu'.

4. Ako ga upitate koju hranu uvijek mora imati u hladnjaku, dobite ćete vrlo jednostavan odgovor – odrezak i još odrezaka. Vogel je zagriženi obožavatelj mesa i to ne skriva.

5. Ne biste vjerovali, čak se i vrlo poznatim glumcima poput Vogela dogodi da ostanu potpuno 'paf' kada ugledaju glumačke kolege. Vogel je tako upoznao Mela Gibsona u trenutku kad je to najmanje očekivao. Naime, njegovom prijatelju je puknula guma na autu. Dok je Mike mijenjao gumu, vidio je kako mu prilaze nečije noge. Začuo je 'Dečki, trebate pomoć?' i kada je dignuo pogled ugledao Mela Gibsona. Izjavio je kako je tada potpuno zanijemio.



6. Stoga ni ne čudi kako mu je najdraži film upravo 'Hrabro srce'. 'Zaboga, Mel Gibson mi je pomogao promijeniti gumu! I nije nosio kilt, što je zapravo dobra stvar', našalio se glumac.
 

Film 'U mojim snovima' ne propustite pogledati upetak u večernjem terminu na Novoj TV!



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju