Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Anđeli'.

Feride na tečaju fotografije upoznaje Feride koja joj se pohvali kako si je kupila dijamantnu ogrlicu. Feride pobjesni te sve prijavi policiji.



Ali primijeti Ejlul na autobusnoj stanici te ju želi povesti do Songul, no njoj je neugodno. Ipak pristane, no Ali dobiva poziv na intervenciju. Na ručku kod Songul i Guneja Džemre slučajno oda Gunejevu tajnu.



Kader je tužna i prema Serkanu se ponaša zaštitnički. Songul joj govori kako ne smije to radit, Džemre čuje dio razgovora te joj cure lažu kako se radi o Neriman.



Rahmi uperi pištolj prema Ejlul, Ali ju pokušava zaštititi te Fadik puca u Rahmija. Neutješna je jer je ubila čovjeka. Madžide previše popije te uznemirava Kader i Meral.

Kader u Ežderovim stvarima pronađe sliku svoje majke. Kader otkriva da je Ežder bio prijatelj njezine majke i odluči razgovarati s njim da sazna tko joj je otac. Meral je spremna poduzeti sve da je spriječi.



Ne propustite omiljenu seriju 'Anđeli' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju