Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Anđeli'.

Meral traži Hariku odgovore o Kader, no ona se boji reći jer joj je Ežder prijetio. Džemre i Serkan odlaze u šetnju, on joj govori kako mu smeta što ga tretira kao da će svaki tren umrijeti.



Ejlul sretne Topraka, Feride i Alija ispred kuće. Toprak primjeti kako su prolaznici gledali Ejlul te govori Aliju kako su prestari za nju, na što se on uznemiri.



Nazan je ljuta na Džemre radi šetnje. Selin dolazi kod Songul te govori kako joj sve smeta, a najviše to što Gunej radi zbog Zehre. Želi se obračunati sa Zehrom koja je veoma otresita prema njoj. Selin za sve krivi Songul dok ju Gunej brani.



Hariki se odjednom pogorša te unatoč brzoj reakciji liječnika umre. Djevojčica Ajdžan je neutješna jer ju žele odvojiti od majke te se Feride smiluje.



Madžide okrivi Meral za Harikinu smrt te joj se želi osvetiti. Meral je odbijena molba da se brani sa slobode jer Kader još nije pronađena. Feride i Toprak igraju video igrice kod Alija pa on odlazi do Ejlul.



Ne propustite omiljenu seriju 'Anđeli' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju