Magdalena Živaljić Tadić glumi simpatičnu Anđelu

U urnebesnim novim nastavcima odlične domaće humoristične serije ''Dar Mar'', koju ovaj tjedan pratimo od utorka do četvrtka, vidjet ćemo kako će revni policajac Željko umjetnim disanjem spasiti život Anđeli, koja laže o svom stanju.

Mladu i simpatičnu Anđelu u novoj sezoni popularne serije utjelovljuje glumica Magdalena Živaljić Tadić, kojoj je ovo prvi veliki televizijski nastup. Glumica je rodom iz Vinkovaca, srednjoškolsko obrazovanje je stekla u Gimnaziji u Vukovaru, prije dvije godine Magdalena je završila preddiplomski studij glume i lutkarstva na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, te iste te godine upisuje diplomski studij glume.

 

 

Scensko iskustvo dobila je u raznim ispitnim produkcijama i predstavama, a neke od njih su "Igra ljubavi i slučaja", "Galeb", "Bijela kuga". Za svoje dvije uloge Victorije i Amy u predstavi "Osijek Cabaret" dobila je nagradu za najbolju žensku ulogu na XIV. Gumbekovim danima. ''Ja sam oduvijek zapravo htjela imati, braću. Jedinica sam, nemam ni braću ni sestre i eto sad odjednom u seriji imam dva brata koji me štite'', otkriva glumica.

 


Nove nastavke serije "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju