Napredne taktičke analize nogometnih utakmica u proširenoj stvarnosti dobile su još jedno važno međunarodno priznanje

 U kategoriji „Technical High Quality“ nagrade Venice TV Award, projekt je osvojio zlato, a time je, uz prethodni ulazak u finale nagrade „Content Innovation Awards“, još jednom dokazao svoju jedinstvenost i kvalitetu na međunarodnoj razini. Veliko priznanje stiglo je i za seriju „Čista ljubav“ koja je na nagradi „Venice TV Award“ ušla među najbolje tri serije.

Nova TV kontinuirano ulaže u inovacije i napredne tehnologije, čime svakodnevno obogaćujemo naš program i činimo ga kvalitetnijim i atraktivnijim. Naši su gledatelji to prepoznali i nagrađuju nas svojom vjernošću, a velika je čast kada tu vrijednost prepozna i struka. Ponosni smo što uz nagradu za tehnološku kvalitetu stiže i priznanje i za zabavni program Nove TV jer je kvaliteta i vrhunska produkcija najgledanije domaće dramske serije u Hrvatskoj u sezoni 2017./2018., također prepoznata od strane žirija ove prestižne međunarodne televizijske nagrade“, rekla je Ivana Galić Baksa, direktorica marketinga PR-a i korporativnih komunikacija.

Podsjetimo, Nova TV je, u povodu Svjetskog prvenstva u nogometu, gledateljima pripremila veliki novitet. Uz svakodnevne reportaže i javljanja uživo iz Rusije, predstavila je i dosad najatraktivnije taktičke analize utakmica na ovim prostorima koje je u Dnevniku Nove TV donosio Milan Stjelja, uz stručnog sukomentatora Jerku Leku. Riječ je o jedinstvenom 3D prikazu igrača koji, u stvarnom prostoru na zaslonu osjetljivom na dodir, trče, dodaju loptu ili zabijaju golove. Ovom naprednom tehnologijom, koja omogućava digitalnu rekonstrukciju ključnih trenutaka utakmica, gledateljima će na atraktivan način pojednostavniti taktike igre i rezultati do kojih su one dovele.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju