U osmoj su emisiji Ana i Mario izveli sambu.

Pobjednici Pedrovog izazova, spretna olimpijka koja sve bolje pleše, oni su Ana i Mario. Prošli tjedan preživjeli su četvrte eliminacije. 

"Samba može biti otplesana kao poletna ili malo teži zadatak, bilo je nažalost ovo drugo. Vesela i spretna Ana malo je usporila, vrati se na onu uzlaznu putanju", započeo je Igor.

"Prokletstvo sambe ove godine. Slobodna ruka je bila malo u grču, nije išlo tečno. Nažalost danas nije bilo na nivou, ali vrati nam se jer ti si eliminatorica", istaknula je Larisa.

"Držala si se i izvlačila si se, a jesi li se izvukla skroz to će biti na gledateljima", poručila je Franka.

"Detektirat ću gdje je nastao problem. Tvoja stopala su dobro odradila jer dolaziš iz sporta. Vidim da ti nedostaje još dan, dva ili tri da se to zaokruži. Nedostajalo je bounca pa se to vidjelo na gornjem dijelu u nesigurnosti", zaključio je Marko. Za ovu sambu osvojili su 26 bodova od žirija.

 

Strastvenu i senzualnu rumbu Ana i Mario izveli su prošle nedjelje. "Ovo je bila jedna čarobna rumba zato što je tvoj mentor uspješno zamaskirao rumbu, a zapravo si imala samo jedan basic element i moramo suditi prema tom basic elementu jer ovo sve ostalo je bilo maskiranje. Ali kažem bila je čarobna", poručio je Marko, a osvojili su 31 bod od žirija. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju