U četvrtoj emisiji uživo Ana i Mario plesali su cha cha cha.

Ani je to jedan od najdražih filmova iako dolazi iz svijeta sporta romantičarka je u duši. Na ljubavnu romantiku treba je malo podsjetiti, a i Mario je prava romantična duša.  

"Klimam glavom jer sam oduševljena ovom tranformacijom. Imaš brze noge, ali možda zbog te velike koncentracije si bila stegnuta, ali meni je ovo bilo prekrasno gledati. Jako sam uzbuđena vidjeti što slijedi dalje", oduševljeno je komentirala Franka.

"Ja nisam toliko gledao gornji dio kao Franka, mene su više fascinirale čizme. Najveći problem je što ne prebaciš punu težinu i samim time izostaje kvalitetna akcija kukova", poručio je Marko,

"Meni je ovo jedan od dražih filmova i baš mi je drago da si ga ti utjelovila. Ciboci je spomenuo čizme, meni su top i ne slažem se s njim po pitanju nogu, meni su izvrsne. Samo da prodiše to gore, ali ipak si nas zavela", istaknula je Larisa.

"Ovo je bolje, pokreti su bolji, maznost si pojačala, ali potrebno je još malo", zaključio je Igor. Osvojili su 27 bodova žirija.

 

Prisjetimo se, Ana i Mario prošle nedjelje plesali su slowfox za koji su od žirija osvojili 25 bodova. „Što se tiče nastupa sve si bolja. Poradi malo na maznosti, da dobiješ tu fluidnost“, istaknuo je Igor Barberić.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju