Riječanka Ana Vilenica u sljedećoj će emisiji postati svoj sugrađanin Dalibor Brun, a tome, ali i mnogo čemu pričala je s nama…

Transformacijom u Rockwella Ana Vilenica zabavila je žiri i publiku, a ovoga tjedna utjelovit će legendarnog riječkog pjevača, Dalibora Bruna s čijim je repertoarom Ana već dobro upoznata.

''On me podsjeća na moje srednjoškolske dane maškaranja u Rijeci'', s dozom nostalgije rekla je. S učenjem pjesme, kaže, neće imati problema jer ju poznaju sve generacije.

''Veseli me što ću biti malo korpulentnije muško. To je jedan stameni muškarac, visok, jak i čvrst!'', uzbuđeno je dodala Ana.


 

Ana nam je otkrila da se tek nakon transformacije u Lanu Jurčević potpuno opustila u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' i otpustila sve kočnice pa nas posebno veseli vidjeti što priprema za ovaj nastup!

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju