Atmosferu je dovela do usijanja, a čak su i letjele stolice. Nastup Ane Vilenice sve je pozitivno iznenadio i rasplesao, a ona kaže kako je baš uživala.

U sinoćnjoj, četvrtoj po redu, emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pobjedu je odnijela Ana Vilenica kao Kurt Cobain.


 

''Nisam sebi rekla da moram pobijediti, ali zaista nisam htjela pokvariti ovaj nastup jer jako volim Nirvanu i Kurta Cobaina. Pjesma je toliko jaka i baš mi je odgovarala. Podsjetila me na neke moje mlade dane kada sam izlazila van i slušala tu vrstu glazbe'', rekla nam je Ana.

Kako bi postala frontmen grupe Nirvana ova je glumica provela sate i sate u masci, no trud i strpljivost su se isplatiti.

''Ne mogu vjerovati u što su me čarobne ruke ovih ljudi pretvorile, tek sam sada shvatila te mogućnosti. Stvarno genijalno!'', prezadovoljno je komentirala.

''Radi svega toga drago mi je da rezultat nije izostao. Mogu stvarno reći da sam guštala i generalno sam se super osjećala'', kaže Ana.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju