Slatka mršavica pretvorila se u korpulentnog muškarca – Ana Vilenica postala je Dalibor Brun!

Lijepa glumica Ana Vilenica provela nas je kroz Riječki maskenbal velikim hitom 'Nisi ti više crno vino' i svojom nas je energijom razveselila

Ana se prisjetila dana Riječkog fašnika i odvela nas u to vrijeme! Scenski pokreti, glas i stas doista su nas podsjetili na ovog pjevača zabavne i pop glazbe.

''Dalibor Brun ima vibrato, a ja, nažalost, nemam takve vokalne predispozicije. Nadam se da neću karikirati jer on ima specifičnu kretnju i opisuje sve što pjeva, kao da se nadzire nekadašnji rocker u njegovom nastupu'', ispričala je Ana pred nastup.

Damir Kedžo, koji je također iz Rijeke, komentirao je: ''Ovo nam je lokalna varijanta'' i dodao: ''Meni je bilo dobro. Prošli put si mi bila bolja, moram priznati. Skinula si njegove pokrete, ali malo je bilo karikature''.

Slažete li se i vi s Kedžom?

glasova:

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju