Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Najdraži sport joj je “plutanje na moru”. No ipak zna i skijati, klizati i jahati. Plank obožava, a česti odlasci u Kinu, na njezinu prehranu su, definitivno, ostavili traga. U Zdravlju na kvadrat predstavljamo jednu novu i drugačiju Anu Rucner.



Hejteri je riječ koja se udomaćila u našem jeziku, a potječe od engleske riječi “haters”. Hejteri, kako im samo ime kaže, šire mržnju i potiču na širenje mržnje na Internetu. Često pišu uvredljive komentare i ne suzdržavaju se od psovanja. Zašto to rade i gdje u tome psiholozi vide problem, istražuje ekipa Zdravlja na kvadrat.



Profilaksa prije eksplozije, ili u prijevodu PrEP, je uzimanje određenih antiretrovirusnih lijekova radi sprječavanja zaraze HIV-om. Štite li takvi lijekovi stopostotno, i mogu li spriječiti prenošenje drugih spolnih bolesti, poput sifilisa, ili recimo klamidije? Odgovore je ekipa emisije potražila od prof. Begovca.



Ako Vam je dosta odlaska na depilaciju, čupanja neželjenih dlačica na licu te uraslih dlačica, postoji tehnologija kojom ćete takve probleme riješiti jednom zauvijek. U Zdravlju na kvadrat upoznajte učinkovitu IPL metodu. Više od 60 tisuća zadovoljnih klijenata zalog su da pogledate ovu reportažu.



Niz je pitanja na koje žene, u trudnoći, često ne znaju odgovor. Može li spolni odnos tijekom trudnoće ozlijediti dijete? Je li obavljanje velike nužde tijekom poroda normalno? Kako dojenje može utjecati na izgled dojki? Hoće li se, i kada, tijelo vratiti u prijašnje stanje? U Zdravlju na kvadrat poslušajte odgovore koja je potražila Željka Škreblin.



Imate li problema s viškom kilograma, a razne dijete ne pomažu? Imate li bolove nakon konzumiranja hrane? Mislite li da vaši sportski uspjesi mogu biti još bolji? Dijete vam ima problema sa tjelesnom težinom? Sve odgovore na ova pitanja donosi Nutrilife centar. Da nije sve tako komplicirano kako se čini, doznat ćete u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.



Emisiju "Zdravlje na kvadrat" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju