Prepoznata je kao iznimno stručna i nepristrana, a njezini su prilozi gledani s iznimnim interesom.

Na dodjeli godišnjih nagrada Hrvatske liječničke komore, održanoj u Specijalnoj bolnici za kronične dječje bolesti u Gornjoj Bistri, važno priznanje za svoj rad dobila je novinarka Nove TV Ana Pejičić Dejanović.

Novinarka je Godišnju nagradu za promicanje ugleda hrvatskih liječnika i liječničke profesije u javnosti zaslužila jer je praćenjem događanja u zdravstvu te objektivnim izvještavanjem tijekom 2017. godine doprinijela promicanju liječničke struke i upozorila na probleme koji su imali veliki odjek u javnosti. U svojim je prilozima nerijetko donosila priče o iskusnim liječnicima koji su napravili velike iskorake u hrvatskoj medicini, ali i o mladim liječnicima i problemima s kojima se oni susreću. Prepoznata je kao iznimno stručna i nepristrana, a njezini su prilozi gledani s iznimnim interesom i prenošeni na brojnim liječničkim društvenim mrežama.

„Velika mi je čast biti dobitnica ove nagrade koja je važno priznanje za moj dugogodišnji rad. Iznimno me raduje, te mi daje još veću potporu da i dalje propitujem i izvještavam o tako velikom i kompleksnom sustavu kao što je zdravstvo“, rekla je Ana Pejičić Dejanović prilikom dodjele.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju