Otkrila je koga bi htjela vidjeti u pobjedničkoj borbi

U posljednjem izazovu, ženski trojac u vrućoj MasterChef kuhinji uhvatio se u koštac s reprodukcijom jela ispod zvona. Radilo se o svinjskom fileu, redukciji od crnog vina, kroketima od svježeg kravljeg sira i čimulica. Najlošiji tanjur bio je Ana Marijin i ona je morala napustiti show.

"Kada čovjek mora izvršiti bilo kakav zadatak u određenom roku, i mora ga izvršiti na što boli način, stvara se veliki pritisak. Na trenutke malo mi se ruka zatresla kad sam povlačila crtu'', rekla je Ana Marija.

Prijavila se u MasterChef jer joj je kuhanje velika ljubav, ne isključuje mogućnost niti većeg zaokreta u poslu, promjenu struke i prelazak u kulinarstvo. 

Ana Marija radi u velikoj konzultantskoj kompaniji, revizorskoj kući, te se bavi poreznim savjetovanjem. Osim kuhanja voli i putovati, pamti i rado se prisjeća posljednjih velikih putovanja, u Jordan i Izreal gdje ju je posebice oduševila tamošnja kuhinja. Maštala je mnogo o svom restoranu, dvoumi se između malog živahnog bistroa s dnevnim jelima i sezonskim namirnicama te seoskog restorana s vrhunskim namirnicama. Najsretnija je kad kuha, to je opušta. Kuhanje je učila uz mamu i baku, te još danas pamti prve uspomene vezane uz kuhanje. 

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju