Ana Gruica sudjeluje u showu "Tvoje lice zvuči poznato" zbog novih izazova, te izjavljuje: ''Definitivno sam se došla zabaviti, a ne pobijediti. Nakon ovog projekta nema šanse da postanem pjevačica. Ja želim biti samo glumica'', jasno je kazala Ana Gruica u video intervjuu za DNEVNIK.hr.

Ana ima golemu podršku bližnjih. ''Ne bih bila tu da mi moj nevjenčani suprug Hrvoje Šalković nije potpora. Dat ću sve od sebe da uskladim privatne i poslovne obveze. Imam super partnera, super logistiku, super njegove roditelje koji nam uskaču, a i dijete već ide u jaslice pa će sve biti ok.'', otkrila je Ana koja uz brojne treninge uspijeva biti i brižna majka.



Glumicu vesele brojni izazovi koji će biti stavljeni pred nju. ''Mislim da je ženama lakše se transformirati u muškarce nego u žene i mislim da je ovaj show puno zahvalniji format za muškarce nego za žene'', smatra Ana Gruica.



Snimanja su počela, te Ana Gruica zajedno s ostalim natjecateljima četvrte sezone, Bojanom Jambrošićem, Mariom Rothom, Daliborom Petkom, Danielom Bilićem, Miom Anočić Valentić, Ivanom Mišerić i Nives Celzijus jedva čekaju doznati što će im sve gljiva dodijeliti i kako će se naći u svim transformacijama koje ih očekuju.  

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju