Ana je do samog kraja emisije ostala u ulozi Bjork, a ovaj put pobjednica je odabrala zagrebačku udrugu ''Djeca prva'' kojoj će Nova TV ovom prilikom donirati 10.000 kuna.

Ana Maras Harmandar ove je nedjelje odnijela svoju treću pobjedu u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'', a ovaj put to joj je osigurala Bjork u koju se transformirala u devetoj epizodi showa. Ana je do samog kraja emisije ostala u ulozi Bjork, a ovaj put pobjednica je odabrala zagrebačku udrugu ''Djeca prva'' kojoj će Nova TV ovom prilikom donirati 10.000 kuna. ''Ovo je apsolutno genijalno'', komentirao je s oduševljenjem Anin nastup Goran Navojec, a to je pokazao i na ocjenjivanju dodijelivši joj maksimalnih 12 bodova. ''Dramaturški je teško odraditi taj prijelaz s pjevanja na taj prekrasni baršunasti šapat. Sjajna si!'', izjavila je Sandra Bagarić koja je također velikodušno nagradila Anu najvećim brojem bodova. Tomo in der Mühlen se također složio s kolegama. Ana je, objasnio je, apsolutno ušla u taj njen karakter i dočarala tu njenu ''čudnu'' ličnost i njen život. ''Perfektno si odradila, tko sam ja da tebi sudim'', komentirala je Ivana Marić koju je također od svih kandidata upravo ona najviše dojmila.

Filip Dizdar ove je nedjelje poslao svog džokera, a kada je on kročio na binu showa, nitko, niti žiri ni publika nisu mogli ni izdaleka naslutiti o kome se zapravo radi. Tek nakon nastupa veliki ekran je otkrio njegov pravi identitet. Iza vrlo kompleksne maske sakrio se glumac i zvijezda serije 'Zlatni dvori', Jan Kerekeš. ''Cijelo vrijeme smo svi pokušavali skužiti tko je unutra'', izjavila je Ivana, a Jan se nadovezao da je i njemu već bilo teško sebe prepoznati. Oduševljenje nastupom nije krio ni Tomo, a Sandra je pohvalila i vokalnu izvedbu uz sve ostale segmente koje su činile ovu sjajnu transformaciju koja je na kraju ocjenjena kao druga najbolja točka večeri.

Sinatru smo vidjeli zahvaljujući zadatku Fila Tilena koji je to obavio toliko dobro da je na kraju zauzeo čak treće mjesto u ukupnom poretku. On se dobro snašao u ovoj ulozi, a to je nagradio svojim komentarima i žiri. ''Bilo je vrlo uspješno, odlično glumački, njegov šeretski osmijeh si dobro skinuo'', izjavio je Goran. ''Vrlo hrabro i karizmatično'', dodala je Sandra, a Fil se potom duhovito nadovezao: ''Da sam živ, vjerojatno bi vas odveo u večeru i u krevet'', Krunoslava Kiću Slabinca i njegovu pjesmu ''Zbog jedne divne crne žene'' vidjeli smo zahvaljujući nastupu Žanamari Perčić. ''Ušla si vokalno u izvedbi, izbacila si Žanu, stvarno si uspjela'', izjavila je Ivana. ''Leže ti ozbiljne muške uloge, tako ti je i ovo leglo'', komentirao je Tomo. 'Svaki Kićin jecaj si uspjela skinuti na jedan zanimljiv način. Jako dobro', primijetio je Goran.

Damir Kedžo je sjajno izveo pjesmu od The Weekenda i savršeno se uživio u ulogu frontmana skupine. Tome je pridonijela i odlična maska koja je u potpunosti prekrila Kedžu, a žiri također nije skrivao oduševljenje i plesnom i vokalnom izvedbom. Tomo je uživao u nastupu, no ipak je primijetio da se na nekim dijelovima mučio. Kedžo je objasnio da je to iz razloga što mora i plesati pri nekim dijelovima koje nije baš lako za otpjevati. Lana Jurčević izvedbom pjesme ''Sorry'' oduševila je mnoge no vjerojatno najviše sve obožavatelje Justina Biebera, pa je stoga Lana odmah iza nastupa potrčala i u publiku javiti se fanovima iz prvog reda. ''Dobro 'skidaš' mlade dečke. Nigdje ti ni jedan ton nije pobjegao, bravo'', komentirala je Sandra. S njom se složio i Tomo te se prisjetio prošle sezone kada je Biebera imitirala Maja Šuput: ''Definitivno ti paše ta mlađa energija, i opuštenosti i sve, i bolja si kao Bieber od prošlogodišnje Maje.'' Ivana je rekla kako misli da se otvore telefoni za glasovanje da bi sve mreže gorile jer bi brojne Bieberove obožavateljice glasale nakon ovog nastupa za nju.

Matteo Cetinski se opet dobro snašao u ulozi pjevačice, a ovaj put to je bila Kylie Minogue. I svi članovi žirija i voditelji morali su s Matteom malo i zaplesati 'Locomotion', a to ih je i inspiriralo na komentare. ''Bilo je zabavno, interesantno, tu je puno truda iza toga svega i ja to znam'', rekla je Ivana Marić. ''Veselo si to sve obavio i super si nas zabavio'', dodao je Tomo. Hana Hegedušić je prva nastupila u devetoj epizodi, oduševila žiri kao Zdravko Čolić, a s hitom ''Glavo luda'' podignula je publiku na noge. Sandra nije mogla odoljeti i poljubiti Čolu, a Hanin nastup je prokomentirala: ''Ja sam kao mala bila zaljubljena u Čolića. Divna emocija, stvarno si divna, hvala ti.'' Tomo je dodao: ''Ti divno pjevaš, glumiš, a svemu tome doprinijelo je i ovo odijelo od vatrootpornog materijale i ove dlačice.''

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju