Američka vojska pokrenula istragu zbog "Policijske akademije"

Ruska vlada očajnički treba pomoć u borbi protiv moćne moskovske mafije pa poziva veterane policijske akademije. Njihov je zadatak pronaći dokaze protiv Konstantina Konalija (Ron Perlman), koji stoji iza jako popularne kompjuterske igrice koja se igra diljem svijeta. Njegov je plan u nastavak igrice ubaciti program koji bi mu omogućio nesmetan pristup svim računalima svijeta, što znači i da bez problema mogao ulaziti u policijske i vladine sisteme.

Vrijeme je da ekipa zajedno s komandantom Ericom Lassardom (George Gaynes). Glumci Michael Winslow (Jones), David Graf (Tackleberry) i George Gaynes (Lassard) jedini su glumci koji su se pojavili u svih sedam nastavaka Policijske akademije.

Ovaj je film prva američka komedija snimljena u Rusiji, a ekipa koja je radila na ovom filmu sav je posao odradila u Moskvi. Obzirom da se film snimao za vrijeme političkih konflikata u Moskvi, producenti filma imali su u planu preseliti lokaciju snimanja u Budimpeštu. Međutim, situacija u Rusiji je ubrzo stabilizirana, pa nije bilo potrebe za preseljenjem u Moskvu. Redatelj Paul Maslansky je svojedobno izjavio kako je, nakon revolucije u Moskvi, želio promijeniti naslov filma u „Ruska kriza“, no tu su ideju scenaristi odlučili odbiti.

U sceni s biciklom, Michael Winslow je slučajno smiješne zvukove koji su karakteristični za njegovog lika prenio putem pravog vojnog kanala jer je njegov signal greškom ometao vojni. Kada je vojska pokrenula istragu kako bi otkrili kakvi su to neidentificirani zvukovi, jedan od vojnika je prepoznao da je to Winslow jer je znao na pamet cijelu franšizu Policijske akademije.

Komediju "Policijska akademija 7: Moskovski zadatak" ne propustite pratiti u utorak u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju