Marina: „Osjećam da ne pripadam ovakvom timu. Voljela bih biti u timu kakav je crveni“

Druga borba za plemenski imunitet zadala je bolan udarac plavom timu. Gubitak u igri značio je samo jedno – da u duel, uz Marinu, moraju poslati još jednog člana svoga plemena. Budući da su Antonia i Amer dobili isti broj glasova, glasovanje se i ovoga puta moralo ponoviti javno. Još dramatičnija situacija tek je uslijedila.

Sve je počelo još jednom igrom za plemenski imunitet koja se održala na platformi na vodi. U borbi jedan na jedan zadatak koji je donio jedan bod je bilo izgurati s platforme igrača iz suprotnog plemena dva puta. Totem plemenskog imuniteta odnijelo je pleme koje je prvo osvojilo osam bodova, a to je pošlo za rukom ponovno crvenom timu.

Sama borba bila je puna šokantnih događaja, pa smo vidjeli kako je Sanji u intenzivnom okršaju s Dragom pukla arkada, Amer se zbog ozljede oka bacio na pod, a imali smo priliku u igri snage gledati i okršaj boksača s instruktorom plesa.

Cijelo je vrijeme plavi tim za bod zaostajao za crvenim, a i u završnoj su se rundi crveni proslavili uspjehom te tako plavo pleme poslali u još jedne nominacije. Budući da već imaju jednog člana tima s ogrlicom osobnog imuniteta, ta se igra nije održala. „Danas su žene i iz plavog i iz crvenog tima potvrdile da osim što su ljepši spol, mogu biti i jači. Sa Sanjom sam igrala prvi put i vidjela da je opasan protivnik. Ima mnogo snage u malom tijelu. Zamalo da me snaga izdala, ali uživala sam i nadam se da ćemo se i dalje natjecati. Žao mi je što je završila s ozljedom“, rekla je Draga.

Antonia se otvorila u razgovoru sa Sanjom. Otkrila je da su joj se roditelji razveli dok je bila beba te da je odrasla uz mamu, sestru i baku. „Konstantno sam bila uz baku. Baka me dosta odgojila dok je mama privređivala za nas. Baka nije više živa“, rasplakala se Antonia te dodala: „Smrt bake bila je prva velika emocionalna bol u mom životu. Baka mi je bila jako velik dio života.“

I prije glasanja Amer je bio izrazio strah da bi ga pleme moglo nominirati za duel: „Mislim da sam ja ugrožen. Ako se spekulira nešto oko statistike, što po meni nije točno, mislim da sam brojčano nadjačan. Bit će to lijep maskenbal“.

Tijekom plemenskog vijeća Marko je plavom plemenu postavio pitanje o odnosu Marine i Nore. „Marina i ja smo kliknule od početka. Bile smo si dobre, ali kako je vrijeme prolazilo, sve sam više vidjela da je ona teškog karaktera, da teško podnosi kritiku. Kad bi joj netko u plemenu nešto pokušao reći, došlo bi do prepirke i negativne energije. Kad je došlo vrijeme za glasanje između Antonije i Marine, stala sam na stranu Antonije, jer ona može poslušati kritiku i odmah riješiti problem, zbog čega dolazi do boljih odnosa, dok je po meni Marina dolazila uvijek s nekom negativom. Kad smo jedan na jedan možemo normalno razgovarati, ali kad gledamo cjelokupni tim ona mi je bila negativka“, objasnila je Nora.

Kad je Marina pokušala objasniti svoj stav, počela je prepirka u timu. „Survivor sam zamišljao na svakakve načine, ali ne na ovakav. Svatko ima pravo napisati ime koje želi, ali prava nam staju tamo gdje ugrožavamo druge na neki, pogotovo nepošten način“, istaknuo je Amer.

Jedan glas je na nominacijama dobio Denis. Budući da su Antonia i Amer dobili isti broj glasova - njih pet, glasanje se nastavilo javno te je većina svoj glas dala Ameru. Antoniu su u duelu htjeli vidjeti David, Denis, Jelena i Marina, a ostali Amera.

„To su dvije struje i ako niste u jednoj od tih struja bit ćete izglasani. Denis je večeras dobio glas što znači da je vrlo lako za pretpostaviti što će biti na sljedećem plemenskom vijeću. Dat ću sto posto od sebe u duelu. Rekao sam joj ako se nađemo u duelu, želim da i ona da sto posto i da najbolji ili najbolja pobjedi“, rekao je Amer.

Crvenom timu nakon glasanja opet ništa nije jasno vezano za odnose u plavom timu i s najnovijeg plemenskog vijeća odlaze s više upitnika nego su ih imali po dolasku.

„Osjećam se da ne pripadam ovakvom timu. Voljela bih biti u timu kakav je crveni, jer djeluju sinergijski ka jednom cilju i očekivala sam da će moj Survivor tako izgledati. Ne mogu vjerovati da ovo govorim, ali stvarno želim ići doma. Koliko sam bila šokirana prošli put, sada jedva čekam izaći“, kazala je Marina prije duela. No iako se isprva tako osjećala, na kraju je dala sve od sebe i kao pobjednica se još jednom vraća u plavo pleme.

Plavi tim okupio se nakon plemenskog vijeća, a Denis je ekipu koja je glasala za Amera nazvao kontradiktornom. Kad je Sanja pokušala Ameru reći zašto je glasala za njega, on joj je upadao u riječ, pa je ona povisila glas. „Nije lijepo da povisuješ ton na nekoga, da nekoga nazivaš neiskrenim. Mislim da prema tebi nisam bio neiskren. Kad smo se upoznali, rekla si odmah da imam nešto protiv tebe, ali nisam imao ništa protiv tebe, ti si stekla pogrešan dojam“, kazao joj je.

Denis koji je ovoga puta dobio jedan glas kao i Amer prošlog puta, naljutio se na tim i suočio s njima. Kazao je Filipu da je „običan miš“, na što mu je Filip odgovorio: „Nemoj biti bezobrazan, molim te lijepo. Nemoj glumiti mangupa“, odgovorio mu je Filip. Denis se u jednom trenutku toliko naljutio da je počeo upirati prstom u Anđelu, Filipa, Noru i Antoniu te vikao na njih da pričaju protiv njega: „Ne pravite se ludi, znamo tko je s kim bolji“. Kad mu je Antonia prišla, kazao joj je da mu ona ide na živce od početka. „Izbjegavam te. Nikada nikome od vas nisam rekao da nešto rade. Sad kad vas upoznajemo, sve bih vas potjerao van i pobijedio bih vas!“, vikao je na njih.

Još prije nekoliko dana nitko nije ni pomislio da bi Amer mogao biti nominiran za duel, a sad je duel i izgubio.

 

„Živio sam ovu avanturu punim plućima i miran idem kući. Nisam mislio da će ovako brzo završiti, ali možda sam naučio lekciju koju sam trebao naučiti. Bilo mi je drago da budem kapetan plavih, nisam osjećao pritisak zbog toga, smatram da sam dobro nosio tu ulogu, da sam se dobro pokazao, a tim će vidjeti kako će biti bez mene“, rekao je Amer te plemenu poručio da će pamtiti samo lijepe trenutke. „Survivor nisu samo poligoni, Survivor su obitelj i timski duh i prijatelji. Nadam se da ćete i prije nego stignem u Sarajevo, riješiti neke stvari i da u plemenu neće biti dvije struje. Vani postoje ljudi koji vas gledaju i možda ste baš vi nekome uzor. Želim vam mirno more“, kazao je Amer te napustio pleme i Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju