Izrazito jaka mentalna snaga, okretnost, brzina, ambicioznost, ustrajnost i prilagodljivost njegove su najveće kvalitete.

Stomatolog, MMA borac i aktivist – sve je to Amer Džekman koji u Survivor stiže iz Sarajeva. Bavi se MMA borbama 6 godina, a rukometom 7, pa upravo zbog višegodišnjeg bavljenja sportom smatra da može odgovoriti na izazove koje će pred njega staviti Survivor. Radi kao aktivist u nevladinoj organizaciji u Sarajevu već 12 godina te promovira zdrav način života.

Izrazito jaka mentalna snaga, okretnost, brzina, ambicioznost, ustrajnost i prilagodljivost njegove su najveće kvalitete, a čak ni nedostatak hrane i izoliranost od suvremenog svijeta ne predstavljaju mu problem. Jednom je prilikom na jiu-jitsu natjecanju prihvatio borbu s čovjekom od 140 kg i 1,90 m visine, što navodi kao jednu od najluđih stvari koju je napravio, a to dovoljno govori o njegovoj neustrašivosti koja će mu biti jedan od najvećih saveznika za vrijeme natjecanja. Više o Ameru saznajte na portalu showbuzz.hr.

„Konstantno pomicanje vlastitih granica i izlazak iz zone komfora su moja načela kojima se vodim kroz život. Smatram da je to jedini način za napredak i prilika da čovjek spozna unutrašnju snagu i potencijal. Prijava na Survivor je bila moja “prirodna” reakcija i poziv da se okušam u dosad najtežim mogućim uvjetima… Gledatelji će imati priliku vidjeti spoj brzine, okretnosti i spremnosti na svaku prepreku. Ali isto tako ću se truditi da budem veličanstven i u pobjedi i u porazu“, najavljuje Amer.

 

 

Zabavno-natjecateljski show 'Survivor' uskoro se vraća na male ekrane! Ljubitelji adrenalina, napetosti, zabave i natjecanja prepunog sportskih elemenata ovog će proljeća na Novoj TV uživati u novoj sezoni koja garantira veliko uzbuđenje.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju