Amel Ćurić kao Tajči pokušat će istjerati bube u glavi dok će Paola Valić Bekić u liku Gobca otkriti tko je bila njena kraljica!

Nakon legendarnog Miše Kovača, Amel Ćurić ovoga tjedna postaje svevremenska tinejdžerska pop ikona, Tajči.

''Prisjetit ću se tih nekih dana kad sam bio mali klinac'', rekao je Amel kojeg očekuje transformacija u Tajči s njenim hitom ''Bube su u glavi''.

Kaže kako je tada volio slušati ovu pjesmu:''Mislim da će bit baš prava transformacija'', samouvjereno dodaje.

''Mrzim kad dobijem ove neke s koreografijama, bit ću najgori'', unatoč svemu govori Amel i dodaje kako mu u showu postaje sve zanimljivije

Prošle nedjelje Paola Valić Bekić rasplakala je žiri emotivnom izvedbom Sijinog hita ''Chandelier'', a ove nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' transformirat će se u frontmena kultnog zagrebačkog benda Psihomodo pop, Davora Gopca.

''Fenomenalno, volim Psihomodo pop. Dobit' Davora Gopca, ja na to gledam kao na dar!'', oduševljena je Paola zadatkom kojeg joj je ovoga tjedna dodijelila gljiva.

Vokalna trenerica Ivana Husar Mlinac savjetovala joj je da mora ući u purgersku priču kako bi što vjernije prikazala njegov lik na sceni.

Paola je prepoznala i neke sličnosti kod sebe i karizmatičnog glazbenika. ''On radi grimase s ustima, to mi neće biti problem, jer ja inače radim grimase s ustima i to mi je zaštitni znak'', izjavila je Paola.

Zbog njegovog osebujnog karaktera dozvolit će si ovoga puta i odlazak u afektiranje te pretjeranu karikaturu. ''Bit ćete obaviješteni pravovremeno jesam li uspjela u naumu ili ne'', duhovito je zaključila Paola.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju