Amel Ćurić ovoga će tjedna zasigurno biti na svom terenu!

Nove fenomenalne transformacije očekuju gledatelje Nove TV i ove nedjelje u popularnom showu ''Tvoje lice zvuči poznato''.


 

Jedna od njih sigurno će biti transformacija Amela Ćurića, koji će ove nedjelje ući u cipele legendarnog Halida Bešlića.

Što mislite, hoće li ovo biti najbolja Amelova transformacija do sada?

glasova:

''On je jedan od najboljih ljudi na estradi koji su ikad rođeni. Jednostavno ima tu neku energiju kojom tu neku dobrotu kojom isijava. On spada u izvođača narodne muzike, ali svi ga vole'', rekao je.

Amel je dodao kako se raduje ovom izazovu. Vokalna trenerica Martina Tomčić rekla mu je kako mu ovoga puta ona uopće nije potrebna, a Amel je rekao kako neće imati problema s tekstom jer na svojim koncertima često zna pjevati Halidove pjesme.

''Uspio sam s Mišom Kovačem, a nadam se da ću i s Halidom. Koliko god to izgledalo jednostavno, nije jednostavno'', izjavio je Amel.''Ako sad ne zakucam, onda neću bit' sretan“, zaključio je.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju