Čim je dobio ovu ulogu bio je presretan. 'Ako nešto pogriješimo, nitko neće primijetiti ništa', rekao je Amel.

U nedjeljnom izdanju popularnog zabavno-glazbenog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Amel Ćurić će se transformirati u legendu domaće scene, Mišu Kovača.

Ovoga puta neće biti sam jer će mu se na pozornici pridružiti maleni Vito Ljubičić. ''Došao je red da ponovo pobijedim u jednoj epizodi, pogotovo zato što imam malu pomoć'', hrabro je komentirao ovotjedni zadatak.

Iako nikad nije nastupao pred toliko ljudi, Vito je i više nego spreman pomoći Amelu u njegovoj namjeri, a rekao je kako Amel još malo mora naučiti tekst.

S druge strane, Amel tu ne vidi problem: ''Malo ćemo pustiti publiku. Ako nešto pogriješimo, nitko neće primijetiti ništa'', aludiravši na famozni Mišin pokret rukom.

''Kad izađe mali Mišo, to će biti show'', hvali Amel malenog pomagača i napominje kako ''nema derneka koji može proći bez ove pjesme''. ''Brk je spreman i idemo da rasturimo'', kratko je zaključio Amel.

Do Amelove nove transformacije u Mišu Kovača prisjetimo ga se u izdanju pravog hit makera J Balvina!

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju